27 mai 2011

Jippi!!!     Idag har jeg endelig blitt ferdig med å fikse på Gttungen sin sykkel.

Ja. Jeg sier endelig. Ikke så alt for rart kanskje siden han kom og klaget på den FORJE mandag.

Men først litt info..

Guttungen fikk ifjor en ny sykkel av faren sin fra Biltema. Grei sykkel, selv om jeg ikke helt skjønner hvorfor SKJERM er blitt ekstrautstyr de siste åra.

 Men det er en helt annen diskusjon.. *humre*

Vel uansett så har vi da måtte etterstramme litt gir veier og bremsevier på denne sykkelen.

Så da han kom og klaget over at bakhjulet bremset såpass at han rett og slett nesten stoppet opp, så tenke jeg ikke så mye over det med en gang.  Men vi ut og kikket og oppdager at bakhjulet er rett og slett blitt skeivt....

Så begynte vi å lure litt. "Åssen er det egentlig den gutten sykler?" Men vi fant ut at den hadde vært null problem etter skolen. Ikke bremset eller no på vei hjem. Så var den satt bort for natta, og dagen etter så stod den der... Hva som har skjedd vet ikke jeg. Enten så har faren kommet borti med bilen eller så har sykkelen vel kankje bare ramlet i løpet av natta. Uansett så kom han ikke så alt for langt.

Men bytte felg dere... Det er ikke bare bare. Jeg tenke jo "ja da. Dette går greit. Jeg kan jo bytte dekk og slange. Nå skal jeg bare sette det på en ny felg isteden. Samme greia." 

 Å NEI DU.

 Så lett kune det jo ikke være. Kjøpe felgen. OK. Skru av gamlet dekk. OK.

Men så.. Man må jo ha av girnavet og DET ville ikke sammarbeide. Navet har nemlig en sånn utrolig teit skrugreie inne i midten som skal skrus feil vei. Og til det trenger man SPESIALVERKTØY selvsagt. Du vet.. sånt som man må tilbake til Biltema for å få hjelp til. MORO.

Men nå er alt gjort og sykkelen er i orden. JIPPI!!!!

Men så mangler jeg pumpe til luft. Opp på Staoil for luft. Der jeg får øye på meg selv i ett vindu. Pent syn må jeg si. Håret står rettt opp, knall neogull møkkete jobbejakke til kjæresten min og 2 stk fastnøkler i baklomma. *humre*

Men nå er den ferdig til bruk igjen.

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Navn
Husk meg ?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
Trackback-URL for dette innlegget:
http://blogsoft.no/trackback/ping/28379251